Gastenboek

Werk je al met Mijn Wereld? Wat zijn je ervaringen? Wat zou je willen delen met anderen? We horen graag van je!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
2 berichten.
Nikki Nikki schreef op september 29, 2023 om 4:01 pm
Ik ben erg enthousiast over het Vloer- (maat L) en tafelmodel! Het is ervaringsgericht materiaal dat erg flexibel in te zetten is met cliënten, begeleiders en verwanten om hen te helpen om de weg naar de veilige modus te vinden. Het bordspel heb ik dan ook direct besteld toen het uitkwam, hier ben ik erg benieuwd naar 🙂
Beheerdersantwoord van: admin
Dank je wel voor je leuke en enthousiaste bericht! Het doet ons goed om te horen dat Mijn Wereld ook behulpzaam is in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Veel plezier ook met het gebruiken van het bordspel!
Renate Kelderman Renate Kelderman schreef op september 28, 2023 om 2:34 pm
jullie kaart van mijn wereld helpt me zo goed om kinderen te verkennen in welke staat ze zijn en wat er dan gebeurt. ik werk met kinderen met het safe and sound protocol wat heel helpend is om het zenuwstelsel te kalmeren en te reguleren. Jullie vloermat maakt de uitleg van wat we gaan doen zoveel makkelijker en het is zo uitnodigend en veilig getekend. Grote complimenten en ik kijk uit naar het bordspel . Wat quotes van kinderen; Joep (6 ) Renate ik ben altijd op de vulkaan en dan ga ik heel hard gillen , wil je het horen? Sem ( 4) het fijnste vind ik het met mama op het strand.
Beheerdersantwoord van: admin
Hartelijk voor voor je mooie bericht! Heel mooi om te lezen hoe je Mijn Wereld en het safe and sound protocol mooi met elkaar kunt combineren. De quotes van kinderen zijn prachtig en met behulp van de kaart vaak zo beeldend. Heel veel plezier bij het werken met Mijn Wereld!
Translate »